AMTS - Autó, motor és tuning show kiállítás a Hungexpóban

 

A Magyarországon megrendezett legnagyobb autó, motor és tuning show-ja idén is, 2016. március 18-20-ig több ezreket vonzott, aminek színhelye ezúttal újra a Hungexpo volt.

A kihagyhatatlan Harley Davidson

Színes programok várták a rendezvényre látogatókat, akik megnézhettek Freestyle Motorcross bemutatót, amikor is megszokott látvány például, hogy az extrém sportoló kéz nélkül a motoron állva, vagy éppen egy keréken hasítja a pálya köröket a benzingőzös füstfelhőben.

Klasszikusok

A Leonardo Pickup koncert után a PinUp Girl verseny keretében a 40-50-es éveket idézték elő a lányok, akik korabeli ruhákban, jellegzetes retro kinézetben és feltűzött hajstílusban mérték össze szépségüket, kisugárzásukkal lehengerelve a nagyközönséget. A PinUp Girl további jellegzetessége a vörös rúzs, tetoválás, pörgős egyberuha vagy szoknya, élénk színek, markáns fellépés, ahogy a szöveg is megerősíti: „We can do it!”

PinUp lányok, 2016

Az A pavilonban tovább fokozták a hangulatot a MISS AMTS modelljei, akik magas sarkú cipőben pózoltak jó néhány kép erejéig motorokon, illetve luxusautókon.

Ikarus buszból

Egész nap várta az érdeklődőket a veterán kiállítás, az Épített Motorok és Autók találkozója (EMAT), tesztelhettünk quadot, stunt és safety Hungary bemutatót nézhettünk, de ránk várt többek között a klasszikus autó és motor kiállítás a legmodernebb mai példányok mellett.   

Amennyiben adrenalin hiányban szenvedett volna a kedves vendég, az A pavilon mögött megrendezett szlalom pályán „feltuningolhatta” magát a Gymkhana országos bajnokság által, ahol a rali versenyzés határainak feszegetése a cél. Ezen a téren fontos megemlíteni az amerikai származású Ken Block autó és motorversenyző nevét, kinek számtalan internetes videójától képedhetünk el.

A rendezvény szlogenjével éve ajánlott minden korosztálynak a kiállítás, ugyanis:

„Életérzés van.”       

  

Ivanits A.