A Hazai soul kedvenc, a Senso Magico újra kápráztatott, avagy Feel alright in the Buda Gourment Bistro & Market by Príma

 

 

Kellemes atmoszféra, értékes zenei világ, kimeríthetetlen figyelmesség, vendégek között színvonalas Rossetti ajándéksorsolás, svédasztalos vacsora és pezsgő. Mindezen tulajdonságokkal fűszerezett estet kaptunk.

Gitár csendélet, előkészületek

2016. április 2-án 19 órai kezdéssel ezúttal is szeretettel és magyar, olasz, valamint nemzetközi konyhával várta vendégeit a szakmailag elismert soul-funky stílust képviselő Senso Magico zenekar a Buda Gourment Bistro & Market by Prímában.

A 90.9 Jazzy Soul Session műsorvezetője Fekete Tamás konferálta fel Rota Francescot, Harmati Mátét, Szalóczy Miklóst és Tusor Pétert, akik ezúttal is szívük-lelkük beleadták a zenélésbe. Kialakítottak egy táncparkettet, amit leginkább a fiatal korosztály használt ki. Hosszú előkészületek, egy mikrofonállvány felborulása, hang-és mikrofonpróba után a Number one – ellenségem holtteste – című szerzeménnyel indult az este és az összes gyerek felpattant a színpadra pörögni-forogni.

 A kellemes légkörhöz az is hozzájárult, hogy a pincérek a legszínvonalasabb ételeket és italokat szolgálták fel. A csapat az első albumáról az Érzések című számot játszotta el – ezzel újra köszöntve minden kedves vendéget. Természetesen most sem maradhatott el a Lendület című számuk, amivel a Dal című műsorban szerepeltek. „Lendülettel bármi elérhető” dalszövegükkel szinte tapintani lehetett, hogy betöltik a teret és mindehhez hozzájárult a tagok szenvedélyessége, ahogy a hangszereken játszanak. Pont ezért tudják magukkal ragadni az érdeklődőket, mert szeretik, amit csinálnak és azt is közvetítik felénk. Fekete Tamás szavaival élve: „Szuper felvezető volt!”

 

A gyerekek kihasználták a táncparkettet

A Senso Magico koncert ünnepi pillanatával folytatódott a műsor. A születésnaposokat Francesco köszöntötte. Valamennyien pezsgőt kaptak a ház ajándékaként, valamint egy Senso Magico CD-t.  

Többek között Szalóczy Mikinek és a hely tulajdonosának is járt a pezsgő, valamint a Boldog születésnapot nóta. Ezt követte az értékes Rossetti ajándékok kisorsolása a vendégek között. Senso Magico új köntösbe öltöztette a Sunshine day című számot, ezzel folytatva az est további funkysabb részét.

 

 

Tudtad, hogy minden könnyűzene a soulból származik? A jelenlegi felállás szerint a soul zene még a stagnál fázisában van. Ezt a szép műfajt képviseli a zenekar is, akik azért küzdenek, hogy közkedveltebb legyen. Amennyiben még nem voltál Senso koncerten, érdemes részt venned a zenei utazásukban.

A zenekar hivatalos oldalán bővebben olvashatsz róluk és a soul-funky stílusról a következő linken: https://www.facebook.com/senso.magico/?fref=ts

 

Ivanits Annamária